Podcast

PODCAST: Van huisschilder tot operazanger, Florian Poepjes kan z'n geluk niet op

Deze week in Koffietijd een mix van leuke, interessante gasten. Zo was 'ARIA' deelnemer Florian Poepjes te gast, samen met jurylid Floris Kortie. Florian was ooit huisschilder, maar wel een met een stem.

Zingen was namelijk altijd al zijn favoriete bezigheid. Nu doet Florian mee aan de talentenjacht 'ARIA' en zingt hij de sterren van de hemel. Maar was het wel zo slim om z'n werk als huisschilder meteen op te geven?

De gelukssokken van Soy Kroon

Koffietijd ondersteunt altijd jong en nieuw talent, vooral bij de kledingkeuze! Daarom ging Patrick deze week op pad om zijn goede vriend acteur Soy Kroon een hart onder de riem te steken met een paar Koffietijd-gelukssokken. Soy was namelijk genomineerd voor de Aanstormend Talent Award bij het Televizier Ring Gala dit jaar. En ja, wat kunnen we zeggen. Onze sokken hebben toch weer geholpen, het kan niet anders!

Plien en Bianca over ouder worden

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman waren deze week ook weer te gast. En dat was met name gezellig omdat Bianca jarig was die dag. Tja, als iemand jarig is vraag je natuurlijk meteen of ouder worden impact heeft. En het antwoord dat we kregen was enigszins onverwacht.

Beluister hieronder de hele podcast

Wil je verder kijken?

Ben je nog niet klaar en wil je verder kijken? We hebben hier een relevante selectie die je misschien ook nog leuk gaat vinden.