Podcast

PODCAST: Remy Bonjasky is nog steeds een superster, "In Japan kan ik niet normaal over straat!"

Wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky was vandaag te gast bij Koffietijd om te praten over zijn carrière en zijn boek. Deze voormalige topsporter is tegenwoordig namelijk ook kinderboekenschrijver!

Hij wordt ook wel 'The Flying Gentleman' genoemd. Remy Bonjasky is drievoudig wereldkampioen kickboksen en heeft door zijn harde werk een enorm succesvolle carrière gehad. In een land als Japan kan hij, tot op de dag van vandaag, niet eens normaal over straat. "Ik kan alleen maar blijven denken: ik heb iets moois gedaan, maar ik kan het bij mezelf houden, of meegeven aan de volgende generatie."

En dat is wat Remy heeft gedaan. Remy doet dit al doormiddel van zijn twee sportscholen waar hij vooral kinderen wil motiveren om lekker te sporten. Maar nu heeft hij ook een kinderboek geschreven om gezond leven te stimuleren. Hij is hiermee gestart door de wens van zijn vrouw, die hem ook heeft geholpen met het schrijven van het boek: 'Remy wordt sterk'. 

Beluister hieronder het gehele gesprek:

Wil je verder kijken?

Ben je nog niet klaar en wil je verder kijken? We hebben hier een relevante selectie die je misschien ook nog leuk gaat vinden.