Podcast

PODCAST: Barrie Stevens zei altijd ja en amen op alles, maar die tijd is voorbij!

Deze week in Koffietijd weer tal van gasten en gesprekken, waaronder Barrie Stevens. Met z'n 78 jaar is hij klaar met het knuffelbeer imago dat hij altijd had. "Ik zei altijd ja en amen op alles, ik was alleen maar bezig om mijn werk perfect te doen en erbij te horen. Ik wil nu af van dat knuffelbeer imago"

Scenarioschrijver Maria Goos, bekend van series als 'Oud Geld', praat tegenwoordig over seks. Ze toert er zelfs heel Nederland door. Maar waarom en welke ervaringen heeft ze met slechte zoenen?

Tineke Schouten zit meer dan 40 jaar in het vak en met haar 75 jaar weet ze van geen ophouden. Maar hoe kan het dat ze met al haar succes en al haar optredens, nog steeds denkt dat ze het niet gemaakt heeft in haar werk?

Ook hebben we bijgepraat met dirigent Paul Snoek over ons eigen Koffietijdkoor. We hebben overweldigend veel inschrijvingen gekregen, ook van mensen die nog nooit gezongen hebben. Om erachter te komen welke stem je bent helpt Paul ons met een paar handige oefeningen.

Besluiter hier de hele podcast

Wil je verder kijken?

Ben je nog niet klaar en wil je verder kijken? We hebben hier een relevante selectie die je misschien ook nog leuk gaat vinden.