Podcast

PODCAST: Robert ten Brink had een carrière bij de tv nooit voor ogen

Iedereen kent Robert ten Brink wel. Hij is een icoon op de Nederlandse televisie. Maar, ook hij is ooit ergens begonnen.

Zo'n grote carrière had hij eigenlijk nooit voor ogen. "Op een gegeven moment ga je iets doen en dan voel je, 'dát is wat ik altijd al heb willen doen'", vertelt hij.

Robert schittert in programma's als 'All You Need Is Love', 'Holland's Got Talent' en 'VriendenLoterij Weekend Miljonairs', maar hij heeft ook wat minder succesvolle programma's gehad. 'Opvoeden doe je zo' stopte na slechts zes afleveringen. Toch was het presenteren van televisieprogramma's nooit zijn droom. "Ik ben erin gerold, het is allemaal vanzelf gegaan. Ik begon met radioprogramma's maken en toen kwam vanzelf televisie."

Inmiddels is Robert niet meer weg te denken van de Nederlandse buis, denk daarbij aan een programma als 'All You Need Is Love' wat inmiddels al 30 jaar wordt gemaakt. We wachten allemaal met smart op weer een nieuwe kerstspecial en onze Dr. Love geeft ons alvast een voorproefje!

 

Wil je verder kijken?

Ben je nog niet klaar en wil je verder kijken? We hebben hier een relevante selectie die je misschien ook nog leuk gaat vinden.