Entertainment

The Holiday komt terug met originele cast! En dit is wat je moet weten 

Misschien is het wel één van de meest geliefde kerstfilms allertijden: ‘The Holiday’. De film is de perfecte combinatie van romantiek, komedie en natuurlijk Kerst! In 2006 verscheen de film met Cameron Diaz en Kate Winslet in de hoofdrol. Maar nu komt er na 17 jaar eindelijk een vervolg. 

Het mag nog even duren, want de opnames van de sequel zullen begin 2023 pas van start gaan. Maar we kunnen ons geluk niet op, want de originele cast zal in de film te zien zijn. We duiken weer in het leven van liefdeskoppels Amanda (Cameron Diaz) en Graham (Jude Law) en Iris (Kate Winslet) en Miles (Jack Black). Wij kunnen nu al niet wachten op de Kerst van 2023. Want hoe zou het na al die jaren met de stellen gaan?  

The Holiday 

Even een kleine samenvatting voor iedereen die ‘The Holiday’ nog niet gezien heeft. In de kerst-romcom uit 2006 ruilen de Amerikaanse Amanda en Britse Iris van leven. Dit om hun eigen leven – met de nodige vervelende ervaringen – te ontvluchten. Maar als de twee aan de andere kant van de oceaan zijn, vinden ze beiden onverwacht de liefde van hun leven. 

Als je die film nog niet hebt gezien, ga dat dan deze feestdagen doen! De film is te zien op Netflix

Het (langverwachte) vervolg 

Begin 2023 zullen de opnames starten met de originele cast. Naar verluid zullen de opnames in het Verenigd Koninkrijk en in andere Europese landen plaatsvinden. De film zal grappig, aangrijpend en hartverwarmend zijn volgens bronnen: “Precies wat iedereen wil voor Kerstmis.”  

Bekijk de trailer van ‘The Holiday’ hieronder.