Beauty

Kerstcadeautips voor echte beautyliefhebbers 

De decembermaand is natuurlijk erg gezellig, maar het brengt ook de nodige stress met zich mee. Wat gaan we eten? Welke outfit moet ik aan? En natuurlijk, wat voor cadeaus moet ik kopen? Onze beautyexpert Maaike Dorsteen helpt je met die laatste vraag uit de brand!  

Maaike zet een aantal kerstcadeautips op een rijtje, waar je sowieso elke beautyliefhebber blij meemaakt. Dat wordt dus een 'mooie’ kerst, van binnen én van buiten! 

Parfum 

Niet alleen beautyliefhebbers maak je hier blij mee, maar eigenlijk maak je iedereen blij met een nieuw geurtje. De meeste parfums zijn best prijzig, waardoor je het niet zomaar voor jezelf koopt. Extra leuk om iemands favoriete geurtje dus cadeau te doen. En kerst is daar natuurlijk de ideale gelegenheid voor.

Een parfum is alleen wel heel persoonlijk. De één houdt meer van fruitige geurtjes, de ander meer van zwaar. Weet je niet waar de ander van houdt? Ga dan voor een frisse geur als diegene fris voor de dag wil komen of voor een houtgeur voor een echt statement.  

Huidverzorging 

Over kostbaar gesproken, huidverzorging heeft ook vaak een aardig prijskaartje. Gelukkig heb je genoeg keuze als het gaat om huidverzorgingsproducten. Het hart van elke beautyliefhebber begint sneller te kloppen van mooie huidverzorgingsproducten. Als je voor huidverzorging als cadeau gaat, kies dan iets bijzonders wat een toevoeging is aan elke basis routine. Ga bijvoorbeeld voor serumcapsules of een luxe masker voor een beetje me-time.  

Geurkaarsen 

In deze donkere dagen kan iedereen wel wat extra licht gebruiken. Daarom is het geven van een luxe geurkaars perfect in deze tijd. Ook geurkaarsen heb je in verschillende prijsklassen. Kies voor een bijzondere geur of een geurkaars die 100% recyclebaar is voor beautyliefhebbers die ook geven om het milieu.  

Hopelijk heb je nog wat inspiratie op kunnen doen voor leuke kerstcadeaus. Kijk de video hieronder om Maaike haar favoriete producten te zien die ideaal zijn om te geven.