Beauty

Ga jij dit jaar voor een nieuwe make-up look?

Tijdens de feestdagen zijn we massaal bezig met er pico bello uitzien en mooie make-up. Daarom is het verstandig om de komende tijd wat rustiger aan doen met onze huid. Een goed moment om voor de make-up, no make-up look te zoeken. Mika geeft tips hoe wij dit het beste kunnen doen.

Voordat je make-up opbrengt

Een dagcrème is erg belangrijk voordat je make-up aanbrengt. Dit verzorgt je huid goed. Als je 'tannigdrops' toevoegt aan je dagcrème en dat op je huid smeert, krijg je een mooi natuurlijk kleurtje. Het werkt nog effectiever als je het de avond van tevoren al op doet, zo kunnen de tanningdrops goed intrekken. Na het aanbrengen van je dagcrème is de 'primer' ook een product dat je niet kan missen. Het maakt je huid erg egaal en haalt alle roodheden uit je gezicht. 

Een illuminator of shimmer

Dan is het tijd om je make-up aan te brengen. Wist je dat de zogeheten 'illuminator' een mooi effect geeft als je dit toevoegt aan een transparante foundation? Dit geeft een hele mooie glans aan je huid. Ook is het verstandig om een foundation te pakken die ongeveer twee tinten donkerder is dan dat je bent, zo lijkt het alsof je een lekker kleurtje hebt. Een andere optie om er nét wat bruiner uit te zien, is om bronzer op je jukbeenderen te doen. Dit zorgt voor meer dimensie in je gezicht. En als je toch lekker bezig bent met wat dimensie geven: voeg wat blush voor wat kleur toe en highighter voor een mooie shimmer. 

Vergeet je wenkbrauwen niet

Wenkbrauwen kunnen we natuurlijk niet vergeten. Gebruik daarvoor wat wenkbrauwgel om de haren omhoog te borstelen. Dat is echt helemaal hip. Pak daarna wat wenkbrauwpoeder om je wenkbrauwen bij te werken. Teken ze niet helemaal in, maar vul het op waar nodig is.

Om het af te maken

En nu zijn we beland bij het laatste onderdeel: mascara! Door wat mascara op je wimpers, laat je je ogen schitteren. En voor de finishing touch kan je eventueel een kleurtje op je lippen doen. Zo ben je helemaal klaar om stralend het nieuwe jaar in te gaan!