Podcast

PODCAST: Viktor Brand helpt huizen opruimen, "Ik liep bij anderen keihard op te ruimen terwijl mijn eigen huis ook uitpuilt!"

Televisiemaker Viktor Brand is inmiddels wel gewend aan de hoeveelheid spullen die mensen in huis hebben. In het nieuwe seizoen van ‘Je Huis Op Orde’ helpt Viktor, samen met zijn team, verzamelaars die door de bomen - of beter gezegd spullen - het bos niet meer zien.

Mensen hebben veel, maar er zit altijd wel een verhaal achter deze verzameling. “Je ziet bij dit programma dat het altijd ergens vandaan komt. Alles heeft een herinnering of emotionele waarde.” Vandaag is Viktor bij Koffietijd te gast om een voorproefje te geven van het tweede seizoen, maar we zijn ook heel benieuwd hoe opgeruimd Viktor zelf eigenlijk is. “Door het programma ben ik thuis enorm aan de slag gegaan, maar ook omdat ik me gewoon dooderger aan mijn eigen huis. Iedereen heeft wel zo'n rommelkamer waar je de deur van dichttrekt als er gasten komen. Ik liep bij anderen keihard op te ruimen terwijl mijn eigen huis ook uitpuilt!”

Viktor heeft thuis niet zozeer een verzameldrang, maar deze televisiepresentator heeft inmiddels wel een enorme verzameling van programma’s op z'n cv. Victor zit al 25 jaar in het vak en is trots dat hij dit werk al zolang mag doen. Met meer dan 30 programma’s op zijn naam heeft hij veel hoogtepunten gehad. “Ik heb een aantal programma’s die me heel dierbaar zijn en dan vooral ‘De Wereld Volgens 80 jarigen’. Dat was echt bijzonder.”

We kunnen nog heel lang genieten van Viktor zijn programma’s zoals ‘Je Huis Op Orde’ en ‘Mr. Frank Visser’ én we zijn heel benieuwd wat we in de toekomst nog allemaal kunnen verwachten van hem.