Podcast

PODCAST: Alfred van den Heuvel is bijna zeventig maar nog lang niet klaar met zijn carrière

Vandaag schoof acteur Alfred van den Heuvel aan bij Koffietijd om te praten over zijn nieuwe rol in de musical ‘De Schippers van de Kameleon’. Met een carrière van ruim 40 jaar achter de rug, weet hij niet van ophouden.

"Mijn 'geheim'? Jezelf blijven verwonderen over dingen. Het niets bijzonders, gewoon jezelf interesseren in alles om je heen." Maar hoe begon het acteren voor Alfred? We blikken samen met hem terug op zijn rollen in ‘Kinderen Geen Bezwaar’ en ‘Ook Dat Nog’. "Het leukste van mijn werk vind ik wel het ontmoeten van mensen, het mogen werken met heel erg leuke, verschillende personen."

Verder spraken we met Alfred ook over zijn relatiebreuk met televisieproducente Debbie de Jong. Na een lange relatie stopte het. "Dat was een tijd lang heel moeilijk. Ik had tijd nodig om weer te aarden." Terwijl Alfred weer terug in Nederland is gaat Debbie een nieuw avontuur aan in het programma ‘B&B Vol Liefde’. Hoe is het voor hem om zijn ex-vrouw te zien, zoekende naar liefde? En is er inmiddels voor hemzelf ook een nieuw liefde in zijn leven?