Entertainment

Emily in Paris fans: deze series moet je zien!

Ben jij ook zo’n ‘Emily in Paris’ fan? Maar, heb je het laatste seizoen ook veel te snel uitgebinged? En ben je nu in een zwart gat gevallen? Geen zorgen, want onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig heeft genoeg series die net zo leuk zijn.

Dus, nu we Emily even moeten missen hier Eline’s favoriete series à la ‘Emily in Paris’.  

Real Girlfriends in Paris – Netflix

Geniet je van ‘Emily in Paris’ vooral om de stad Parijs? Dan is de serie ‘Real Girlfriends in Paris’ echt iets voor jou. De titel van de serie verklapt het eigenlijk al, maar deze serie speelt zich ook af in Parijs.  

In de serie volgen we zes Amerikaanse vriendinnen, die net zoals Emily, de meest waanzinnige avonturen in de stad van de liefde beleven. Dit alles terwijl ze zich zoveel mogelijk proberen aan te passen aan de Franse cultuur, wat niet altijd even gemakkelijk is. De vriendinnen gaan in Parijs op zoek naar liefde en vriendschappen. Deze reality serie is gegarandeerd genieten van drama, mode én natuurlijk Parijs.  

The Carrie Diaries – Apple TV

De maker van de serie ‘Emily in Paris’ is Darren Star. Darren Star is ook bekend om het schrijven en maken van de serie ‘Sex and the City’. De twee series hebben veel met elkaar gemeen; we volgen jonge vrouwen, genieten van veel drama op het gebied van liefde, we smullen van de meest prachtige outfits en beide series spelen zich af in een wereldstad.  

Mocht je ‘Sex and the City’ of the spinoff serie ‘Sex and the City: And Just Like That’ nog niet hebben gezien, ga dat dan meteen doen! Maar, voor diegene die de series al wel hebben gezien en geen genoeg kunnen krijgen van Carrie Bradshaw is er nóg meer om van te genieten. Namelijk de serie ‘The Carrie Diaries’. In de serie volgen we de jonge Carrie en zien we hoe zij uiteindelijk de Carrie Bradshaw wordt die we allemaal kennen.  

Gossip Girl – HBO Max

Net zoals ‘Emily in Paris’ bevat de serie ‘Gossip Girl’ veel drama, liefde en vooral ook heerlijke mode om van te smullen. De originele ‘Gossip Girl’ serie met onder andere Blair, Serena en natuurlijk Chuck Bass eindigde al in 2012. Ondanks dat het een oudere serie is, is deze nog steeds enorm leuk om te kijken. Geniet van de upperclass in New York en verwacht vooral héél veel drama.  

Heb je de originele versie van ‘Gossip Girl’ allang gezien? Dan moet je ook zeker de spinoff serie zien met de gelijknamige naam. De spinoff serie bevat nóg meer drama dan het origineel. Ja, wonder boven wonder: dat is nog mogelijk. Echt om van te smullen.  

Harlem – Prime Video

Net zo stijlvol en ambitieus als Emily zijn de vier vriendinnen uit de serie 'Harlem'. De vriendinnen wonen, zoals de titel al verklapt, in New York, Harlem. De vriendinnen zijn allemaal klaar met hun opleiding en besluiten al hun dromen waar te maken. En dat levert heel veel leuke, maar ook moeilijke, momenten op.

Seizoen één is al een tijdje te zien, maar ook seizoen twee staat nu online! Genoeg om te kijken dus.  

The Sex Lives of College Girls – HBO Max

Vier meiden komen met elkaar samen te wonen wanneer zij gaan studeren. Hun leven verandert ineens, want wat als je ineens geen ouders meer hebt die je allerlei dingen verbieden? Of constant op je letten? De vier huisgenoten en vriendinnen proberen hun weg te vinden in een leven vol vrijheid én hormonen… Want ja, de titel zegt het al: seks is hét onderwerp van de serie.  

Een serie vol humor, dus als je zin hebt in een gezellige serie dan moet je deze zeker kijken!  

Benieuwd wat Eline van de series vindt? Kijk dan de video hieronder.