Vrije tijd

Drie tips om dit weekend de liefde te vieren

Zin om dit weekend met je geliefde of gewoon gezellig met je ouders, tante of schoonzus op pad te gaan? Je onder te dompelen in de liefdesverhalen van nu en vroeger en een gezellige avond te beleven? Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, is er geen beter weekend om alvast de liefde te vieren met je dierbaren!

De redactie van Koffietijd heeft drie tips verzameld om helemaal in de verliefde sferen te komen. Met de Vriendenloterij VIP-kaart kan je met korting of zelfs gratis de leukste date-night hebben!  

Komt een vrouw bij de dokter

Zin in een avondje theater en een flinke dosis romantische drama? Pak je popcorn er maar bij. Want de bestseller van Kluun, ‘Komt een vrouw bij de dokter’ is nu te zien in het theater! Een stuk over een aangrijpende periode waarin de liefde tussen twee mensen op de proef wordt gesteld. Dit liefdesverhaal gaat niet over rozen, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Comedyhuis Utrecht

Wist je al dat samen lachen je relatie sterker maakt? En misschien stiekem ook een beetje leuker? Een avondje naar het Comedyhuis is dus nog niet zo’n slecht idee. Elke dinsdag is het in Comedyhuis Utrecht ‘Open MIC night’, een mix van bekende en opkomende comedians. Jij bent de eerste die hun nieuwste grappen krijg te horen! Dat belooft gegarandeerd een avondje je lachspieren trainen.    

  • Benieuwd welke comedians er op de planning staan? Ontdek het hier!

Eye Filmmuseum

Aan de IJ-promenade van Amsterdam vind je Eye, een prachtig film museum met panorama uitzicht op het water. Je kunt hier je ogen uitkijken bij verschillende tentoonstellingen of een film bekijken op het grootste filmdoek ever! Lekker weg zwijmelen bij een film? Dit weekend zie je in Eye: Babylon, The Fabelmans, Falcon Lake en nog veel meer. Achteraf nog even kletsen? Drink dan nog een drankje bij de bar van het museum!

  • Met één druk op de knop zit jij dit weekend met je lover én een lekker drankje in Eye Filmmuseum.