Vrije tijd

De huishoudbeurs gaat weer van start!

Goed nieuws voor alle lifestyle fanaten: dit weekend gaat de huishoudbeurs weer van start! Van 18 tot en met 24 februari is iedereen welkom in de RAI Amsterdam. Dus, maak je klaar voor een heleboel workshops, lekker eten en allerlei leuke gadgets. Daar wordt iedereen toch blij van!

Divers genieten 

Op de Huishoudbeurs kun je je eindeloos laten inspireren. Je krijgt veel tips en tricks om jouw huis meer leven te geven. Je kunt de leukste producten ontdekken en deze voor een goede deal scoren. Ook worden er interessante workshops gegeven en sportieve activiteiten georganiseerd. Heb jij altijd al eens willen rollerskaten? Ga dan los in de rollerdisco!

Na al deze activiteiten is het natuurlijk tijd voor een lekkere versnapering. En ook dat is overaal te vinden. Op de beurs worden namelijk verschillende culinaire hoogstandjes verzorgd en zijn er genoeg gezellige drankjes. Laat die borrel maar komen!

Laat je entertainen

Naast alle lifestyle gerichte activiteiten, staan er ook veel optredens op de planning. Artiesten zoals Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en Samantha Steenwijk schitteren op het podium. Dus als je van een goed feestje houdt, ben je hier ook op het juiste adres.

Voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze vorm van entertainment, zijn er lezingen en colleges. Zo leer je hoe je het beste je uitgaven kunt verminderen of hoe je jouw voeding het beste aanpast tijdens de overgang. Wil je extra informatie daarover? Ook bij Koffietijd houden we ons regelmatig bezig met de overgang. Onze gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur, van Krachtvoer voor Vrouwen, geeft vaak tips hoe je makkelijker met de overgang kunt omgaan. Denk aan je slaap, voedingspatroon, maar ook seks tijdens de overgang. Klik hier voor meer artikelen hierover.