Entertainment

Voel je je somber? Met deze series kom je er weer bovenop!

Heb je een beetje een mindere dag? Heb je het gevoel dat alles misging vandaag? En, zit je er even helemaal doorheen? Dan is er niets lekkerder dan op de bank ploffen met een goede serie die je aan het lachen maakt.  

Onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig deelt haar favoriete feel good series. Zo kom je meteen uit die sombere sleur en kun je helemaal tot rust komen. Je hebt het verdiend! 

The Good Place – Netflix  

Benieuwd hoe het leven na de dood eruitziet? Dat zie je de komedieserie ‘The Good Place’ met niemand minder dan Kristen Bell in de hoofdrol. Kristen Bell speelt een overleden vrouw die belandt in de wereld na de dood: The Good Place. Maar eigenlijk hoort ze hier helemaal niet thuis. Door haar komst staat deze hele wereld op zijn kop en zorgt ze voor veel hilarische problemen.  

Ook al klinkt het leven na de dood niet als iets humoristisch en vrolijks, volgens Eline zul je zeker lachend op de bank zitten.  

Why Women Kill – Videoland 

Houd je van series met bad ass women? Dan moet je de serie ‘Why Women Kill’ echt bekijken. In deze dark komedie serie volgen we vrouwen die hun echtgenoten vermoorden om hun eigen twisted redenen. Het leuke aan de serie is dat de verschillende vrouwen ook in verschillende tijdperken leven. Maar ze zijn verbonden met elkaar, doordat ze in hetzelfde huis wonen en daar ontrouw, bedrog en leugens van hun mannen ervaren. Dat leidt voor hen tot een tragisch einde.  

Only Murders in the Building – Disney+ 

Het is momenteel één van Eline’s favoriete series: ‘Only Murders in the Building’. De serie zit vol spanning, maar ook vol humor. In de serie volgen we twee oudere mannen en een jonge vrouw die een podcast opnemen over een moord die ze proberen op te lossen. De moord heeft namelijk plaatsgevonden in hun appartementencomplex.  

Inmiddels staan er al twee seizoenen van de serie online. En goed nieuws, het derde seizoen is al in de maak. Niemand minder dan Meryl Streep zal vanaf het derde seizoen deel uitmaken van de cast. Maar ook in de eerste twee seizoenen zien we grote namen voorbijkomen. Naast hoofdrollen Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short, komen onder andere Cara Delevingne en Amy Schumer voorbij. 

The Morning Show – Apple TV 

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen de hoofdrollen in de serie ‘The Morning Show’. Alleen om die reden moet je de serie al kijken. De serie gaat over presentatoren van een ochtendshow. Wanneer één van de presentatoren, gespeeld door Steve Carell, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, moet er naar een oplossing worden gezocht. Hoe gaat iedereen met dit schokkende nieuws om?  

Ted Lasso – Apple TV 

Misschien wel één van de grappigste series van het moment: ‘Ted Lasso’. Als je deze serie kijkt, kom je gegarandeerd weer in een goede stemming. De serie gaat over Ted Lasso die een voetbalteam moet coachen. Maar, hij weet helemaal niks van voetbal af. Hij weet niet eens wat buitenspel is. Dit alles levert hilarische momenten op. Maar de serie zit ook vol goede wijze raden van Ted Lasso.  

The White Lotus – HBO Max 

Om ‘The White Lotus’ kunnen we eigenlijk niet meer heen. De serie heeft heel veel goede recensies en prijzen ontvangen. En ook Eline geeft toe: “Deze serie is extreem goed.” De serie wordt door kenners een meesterlijke tragikomedie genoemd. De serie is spannend, maar bevat ook veel humor. En vooral ijzersterke karakters.  

Benieuwd wat Eline van de series vindt? Kijk dan de video hieronder.