Entertainment

Op vakantie gaan in de bioscoop

Palmbomen, witte stranden, hoge temperaturen en heerlijke cocktails: wie wil dat nou niet! Helaas is het hier in ons kikkerlandje niet zulk lekker weer. Maar daar kun je snel verandering in brengen. In de nieuwe komedie ‘All Inclusive’ kun je genieten van het heerlijke weer en de zomerachtige vibes.

Dinsdag ging de nieuwe bioscoopfilm in première. De redactie van Koffietijd zocht voor je uit waarom je naar deze film toe zou moeten.  

On hold

Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter Loïs en zoon Bink besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren.   

Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen en vooral met zijn grootste struikelblok: zichzelf.   

Sterrencast

Deze sterrencast kunnen we nu zien schitteren in deze komische film. Maar waar kennen we ze van?  Sylvie die gespeeld wordt door Jennifer Hoffman. We kennen haar van haar rollen in series als ‘Dokter Tinus’ en van de succeshit ‘De Luizenmoeder’. Ook was ze te zien in het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’, waar ze als vierde het spel moest verlaten. Vanaf 2020 is Jennifer ook te zien als één van de presentatoren van ‘3 op Reis’.   

Tibor Lukács, die Jacco speelt, kun je onder andere kennen van de film ‘Hartenstrijd’ en de televisieseries ‘Flikken Maastricht’ en ‘Divorce’. In 2018 won hij een Musical Award voor zijn rol in de voorstelling ‘Snorro, de gemaskerde held’.   

En natuurlijk heeft onze grote Jumbovriend, Frank Lammers, ook een rolletje te pakken in deze film. Wie hij speelt is niet bekend, maar juist een betere reden om snel naar deze film te gaan.   

'Lekker op vakantie'

Vanaf vandaag draait de film in alle Nederlandse bioscopen. Heb je bijvoorbeeld zin om lekker een avondje te genieten van het lekkere weer of wil je het gevoel krijgen alsof je even op vakantie bent. Dan is het nu je kans om naar ‘All Inclusive’ te gaan.    

Bron foto: Greenfield film productions