Cultuur

Duik dit weekend het theater in met je vrienden of familie

Zin om dit weekend heerlijk weg te zwijmelen bij een mooi theaterstuk? De redactie van Koffietijd heeft de perfecte tips voor jou op een rijtje gezet. Beleef de avontuurlijke familievoorstelling Scheepsjongens van Bontekoe. Duik in een meesterlijk moordmysterie bij The Mousetrap of bezoek de meest geliefde bejaarde van Nederland tijdens de tentoonstelling Hendrik Groen, die tevens dit weekend voor het laatst te zien is.  

Met de Vriendenloterij VIP-KAART kan je met korting of zelfs gratis een van de theatervoorstellingen bezoeken. Waar wacht je nog op?  

Scheepsjongens van Bontekoe  

Het verhaal van het bekende boek de Scheepsjongens van Bontekoe is sinds februari te zien in theaters. Theatergroep De Jonge Honden speelt het spannende verhaal van drie vrienden die aan boord gaan op het schip de Nieuw Hoorn. Op het moment dat hun schip midden op zee in vlammen op gaat, moeten de vrienden zien te overleven op een onbewoond eiland. Hier komen ze zichzelf hard tegen en komen belangrijke thema’s aan het licht.  

Nieuwsgierig geworden? De voorstelling is tot en met 7 mei te bewonderen in het theater, klik hier voor meer informatie.  

The Mousetrap  

Een toneelstuk wat in 1952 in London in première ging, is nu terug in Nederland! Tot en met 25 mei is de spannende moordmysterie van Agatha Christie te zien. Een bloedstollend verhaal waar je volledig wordt meegezogen in de spanning van een groot  mysterie. Wie uit het pension heeft deze beruchte moord gepleegd? En houden de gasten de lange dagen vol in het pension, nu een sneeuwstorm ervoor zorgt dat ze vast zitten? Wacht niet langer en bekijk het in De La Mar of een van de andere theaters in Nederland. Met een aantal bekende gezichten zoals Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske en Roos van Erkel belooft het een fantastische voorstelling te worden.  

Benieuwd naar het verhaal over het oude pension Monkswell Manor? Klik hier en bezoek nog tot en met 25 mei de voorstelling!  

Hendrik Groen

Hendrik Groen, de meest geliefde bejaarde van Nederland, is dit weekend voor de laatste keer te zien in het theater. Hendrik is van oorsprong auteur en heeft meerdere boeken geschreven, maar is ook professioneel komiek. Met een nieuw dagboek laat de dementerende man zien hoe hij het leven nog een beetje bijbeent, nadat het verzorgingstehuis in Amsterdam- Noord zijn deuren sloot.

Zin in een avondje lachen? Klik hier voor de laatste tickets ooit voor Hendrik Groen.