Mode

Bij het voorjaar horen kleurrijke kledingstukken

Het is weer voorjaar en dat zien we gelukkig ook weer terug in de voorjaars- en zomerkleding die je nu overal kunt kopen. Dit jaar is het gelukkig weer allemaal heel erg kleurrijk! Budgetstyliste Jeltje kan ons daar alles over vertellen.

Van kleuren worden we vrolijk, voelen we ons energiek én zien we er natuurlijk prachtig uit. En dit jaar mogen de kleuren weer knallen. Rood, blauw, groen klinken saai, maar niets is minder waar. Vooral bij de nieuwe collectie kledingstukken van het Nederlandse kledingmerk DIDI

Knal kleuren zijn terug

Al meer dan 40 jaar brengt DIDI kleur in ons leven en dit voorjaar is dat niet anders. Rode jurkjes, lichtblauwe jurkjes of mintgroene jurkjes. Het hoeft niet altijd een broek te zijn. Sterker nog, wil je comfort dan is een jurk juist ideaal. En ook wikkeljurkjes zijn weer helemaal in. 

Pretty in print

DIDI staat ook bekend om haar uitbundige prints. Dit voorjaar mag je weer met prints gezien worden. Bloemen, planten, maar ook stippen en andere vormen. Het staat vrolijk en energiek. Niet alleen om je shirt, trui of blouse, maar ook op je rok of broek. Het hoeft dus niet allemaal een kleur te zijn, varieer en zorg dat je je vooral comfortabel voelt. 

Comfy jeans

Bij comfortabel denken we trouwens ook meteen aan jeans. Zo'n lekkere, comfy jeans die je vormen mooi naar voren laten komen. Wat natuurlijk ook prachtig staat met een stoere blouse of een witte top. Je kunt dit voorjaar én deze zomer eindeloos combineren. Welke kleur en welke print zijn bij jou favoriet?

Bekijk hieronder alle kleuren en combinaties die Jeltje heeft laten zien