Vrije tijd

Drie heerlijke tips voor het aankomende lente weekend

De lente was al een tijdje van start gegaan, maar het mooie warme weer is deze week pas echt begonnen. De dag dat we zonder jas de fiets op kunnen stappen is eindelijk weer daar. Dit weekend roept dan ook om lekkere buitenactiviteiten. De redactie van Koffietijd heeft drie tips op een rijtje gezet waarmee je dit weekend lekker in de buitenlucht bent!

Met de Vriendenloterij VIP-KAART kan je met korting of soms zelfs gratis een activiteit bezoeken. 

Museum Beelden aan Zee

Wat is nou de beste plek om je weekend te spenderen met dit lekkere weer? Het strand natuurlijk. Midden in de duinen zit een prachtige parel verstopt: het Museum Beelden aan Zee, met prachtige beeldhouwkunst. Combineer je strandwandeling of lunch met een culturele instap in de beelden, penningen en sculpturen uit de tweede helft van de twintigste eeuw. In Scheveningen, midden aan het strand kan je wel zo’n 3000 beelden aanschouwen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Rondvaart Amsterdam

Zin om lekker het water op te gaan? Met de Vriendenloterij VIP-KAART kan je een heerlijke rondvaart boeken door Amsterdam. Met je geliefde, broertje, moeder of tante leer je alles over de grote stad terwijl je door de prachtige grachten vaart. Heerlijk met je hoofd in de zon leer je over de eeuwenoude geschiedenis van de prachtige hoofdstad. Achteraf nog even lekker de stad in of het terras op? Het kan allemaal!

Waar wacht je nog op? Klik nu hier voor jouw boottocht.

Museum tijdschrift

Heb je dit weekend geen tijd om de deur uit te gaan, maar wel zin in een lekker me-time momentje? Duik dan in het Museum tijdschrift, gewoon bij je thuis op de bank of op je ligbed in de tuin. Het Museum tijdschrift is het tijdschrift voor de liefhebbers van een museumbezoekje. Het staat boordevol met kunst, erfgoed en design. Daarnaast bevat het leuke columns die altijd verrassend en actueel zijn.

Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar en kan je met de Vriendenloterij VIP-KAART met 50% korting bestellen. Gewoon bij je thuis!

Zin gekregen in een beetje me-time en cultuur? Klik hier voor het tijdschrift.