Artikelen

Koffietijd is tentoongesteld

De Koffietijdredactie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een bijzonder extern project ter ere van (het einde van) Koffietijd. Sinds dinsdag 9 mei ’23 is er in het Mediamuseum in Hilversum een tijdelijke tentoonstelling te zien over het leukste ochtendprogramma dat de afgelopen 13 jaar op de buis te zien was.

Koffietijd stopt

Begin november vorig jaar komt het voor velen als een shock wanneer bekend wordt gemaakt dat Koffietijd na ruim 13 jaar stopt. Na veel verdriet en ongeloof heeft het Koffietijdteam de knop omgezet om de laatste maanden van Koffietijd spectaculair te maken.  

Met nog precies twee weken op de teller, waarin onze trouwe kijker kan genieten van ons programma, komen we met veel bijzonders. Zo gaan we koffie drinken met ons publiek, organiseren we een Fit met Koffietijd-ochtend én kan je deze hele maand genieten van een Koffietijd tentoonstelling in het Mediamuseum.

Mediamuseum Pods

Van dinsdag 9 mei t/m zondag 4 juni bewonder je in het Mediamuseum een tijdelijke tentoonstelling over Koffietijd. Direct bij binnenkomst van het Mediamuseum valt je oog op twee Pods. Hier worden kleine presentaties weergegeven over actuele media-onderwerpen. Én laat het einde van Koffietijd daar nou precies onder vallen!  

Laat jezelf meeslepen in een samenstelling van oude én wat nieuwere Koffietijdfragmenten, doe mee aan de quiz én observeer diverse objecten waaronder draaiboeken én een Koffiekopje met Loretta’s lipstickafdruk.  

Ben je benieuwd geworden naar meer? Met je VriendenLoterij VIP-KAART bezoek je het Mediamuseum gratis. Let op dat het museum op maandagen gesloten is, maar op dinsdagen tot en met zondagen van 10-17:00 uur geopend is.