Mode

Koningin Máxima als mode icoon!

Koningin Máxima is vandaag jarig! Ze mag 52 kaarsjes uitblazen. Bij een feestelijke dag hoort natuurlijk een mooie outfit, daar weet Máxima wel raad mee. Door de jaren heen heeft ze heel veel prachtige looks gedragen. Wat is haar stijl precies? We zetten vandaag wat dingen op een rijtje.

Koningin Maxima is voor vele een bron van inspiratie als het aankomt op mode. Ze draagt vaak stijlvolle looks die je maar al te goed over kunt nemen. Natuurlijk draagt ze ook geregeld baljurken met grote juwelen, maar in het dagelijks leven blijven haar outfits een stuk toegankelijker.  

Lichte toon

Koningin Máxima straalt regelmatig in outfits met lichtere tonen. Zoals je hierboven ziet was ze in een prachtige nude outfit gekleed tijden een streekbezoek. Daarbij draagt ze geregeld een goed pak of een jumpsuit. De outfits die ze draagt zijn altijd stijlvol afgekleed en geven een chique uitstraling. Wel weet ze haar looks heel menselijk en toegankelijk te houden, het is niet té perfect en dat maakt het prachtig.  

We kennen onze koningin natuurlijk ook als een warm en benaderbaar persoon. Dit is in haar kleding ook terug te zien. In veel gelegenheden weet ze de outfit af te maken op een manier die het minder koninklijk maakt. Daarnaast genieten we ook absoluut van haar beeldschone royal looks.  

Eyecatchers

Onze koningin is ook dol op het dragen van felle kleuren, op feestelijke gelegenheden trekt ze dan ook vaak een kleurrijke outfit uit de kast. Zoals hierboven te zien is aan de felgroene en roze jurken draagt ze op Koningsdag vaak outfits die een echte eyecatcher zijn.

Ook de look met panterprint en rode details is een meer gewaagde combinatie. Maar, wat staat het haar allemaal goed! We zijn benieuwd wat voor moois de koningin vandaag uit de kast trekt om haar verjaardag te vieren! Een modieuze outfit zal het zeker zijn.