Gezin

Dit zijn de geboortekaartjes trends in 2023

Lieve mama's in spé, we kunnen ons voorstellen dat jullie volop aan het dromen zijn over het moment waarop jullie kleine wondertje ter wereld komt.

Het uitkiezen van een geboortekaartje is daarbij een belangrijk onderdeel, want dit is de eerste aankondiging van jullie kersverse gezinslid aan de buitenwereld. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends op het gebied van geboortekaartjes in 2023? In dit artikel zetten we ze voor jullie op een rijtje, zodat jullie straks helemaal up-to-date zijn en het perfecte kaartje kunnen kiezen voor jullie kleine wondertje.

Bloemenzee op je deurmat

We beginnen meteen met een super vrolijke stijl, namelijk 'eclectic'-achtige bloemen. De gewaagde kleuren van de colorblocking trend worden op een speelse manier vertaald naar abstracte bloemen, waardoor het geboortekaartje een échte eyecatcher wordt in het interieur van jullie vrienden en familie. Het lijkt wel alsof je een mini-poster in handen hebt!

Dus wil jij ook unieke en opvallende geboortekaartjes voor jullie kleine wondertje? Ga dan voor deze speelse bloemenstijl en maak indruk op iedereen. Een bijpassende envelop en jullie geboortekaartje is ready-to-go!

Parade van schattige dieren

Een optocht van olifantjes, hertjes en beertjes - een feest van beesten! Deze trend blijft beestachtig populair. Deze trend maakt momenteel een shift van realistische dieren illustraties, naar meer abstracte en schattige dieren. En laten we eerlijk zijn, wie kan deze mooie combinatie van vrolijke kleuren en dieren met schattige gezichtjes nu weerstaan?

Je kunt het geboortekaartje ook ontwerpen in een originele vorm of op écht berkenhout. Niets stoerder dan dat! Heb je trouwens een paar favoriete geboortekaartjes gemaakt, maar kun je (nog) geen keuze maken? Bestel dan een proefdruk. Zo kun je de kwaliteit, het formaat en de papierkeuze alvast zelf bewonderen voordat je de oplage besteld.

Holografische magie

Last but not least: laat met deze trend jouw geboortekaartje schitteren! Een holografisch geboortekaartje is een geboortekaartje waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale folie met een holografisch effect. Een glimmende, regenboogachtige uitstraling waarbij vaak wordt gekozen voor bijvoorbeeld roze, oranje, rood, blauw en groen. Gaaf!

Wil je naast het geboortekaartje ook nog uitnodigingen maken voor het kraambezoek? Kies dan voor hetzelfde thema, zo staat alles mooi bij elkaar. Geef het geboortekaartje een finishing touch met een bijpassende envelop met gouden inlay en een sluitzegel in hartjesvorm. Zo weet je zeker dat het geboortekaartje zal schitteren bij je lieve vrienden en familie. We wensen je een super fijne tijd toe!