Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Lees
hier
meer
Ok
Iedere werkdag om 10:00 op
Home
Artikelen
Video's
Acties
Recepten
Home
Artikelen
Video's
Acties
Recepten
Zoeken
Alle artikelen op een rijtje!
Lees je mee?
Alles
Artikelen
Culinair feest
Eten & Drinken
Acties
Beauty
Mode
Gezondheid
Groen
Hobby
Entertainment
Gezin
Geld
Dieren
Vrije tijd
Cultuur
Podcast
Eten & Drinken
Waarom Limburg dé wijnprovincie van ons land is
Door onze milde zomers, milde winters en vele neerslag zou je niet meteen denken dat Nederland een w
Eten & Drinken
Aardbeien uit de muur of bij de drive-in, Jan en Brigitte telen de lekkerste van Brabant
Deze zomer neemt onze eigen culinair redacteur Bibi Loomans je mee het land in, op zoek naar de lekk
Eten & Drinken
Van deze voeding krijg je meer energie
Heb je soms last van een inkakker? Of ben je moe opgestaan? Deze vijf voedingsmiddelen kunnen je een
Eten & Drinken
Tompouce, de geschiedenis van deze Koningsdagklassieker
Koningsdag, de dag waarop we massaal onze oranje hoedjes uit de kast trekken, op kleedjes onze romme
Eten & Drinken
Dit is het verschil tussen kogelbiefstuk, bavette en andere stukken rundvlees?
Het bbq seizoen is weer begonnen. Voor veel mensen het moment om een goed stuk vlees te kopen. Maar
Eten & Drinken
Wijn uit een kartonnen doos: is dat wel lekker?
Wie aan wijn denkt, denkt waarschijnlijk aan een mooie, glazen fles, een romantische ontkurking én
Eten & Drinken
Optimaal genieten van een heerlijke en gezonde cheeseburger
Soms heb je gewoon zin in een makkelijk recept wat snel klaar is en wat makkelijk te bereiden is. Ge
Eten & Drinken
Wijnen en spijzen: Welke wijn past bij welk gerecht?
Een hapje hier, een slokje daar. Lekker eten is heel belangrijk, maar bij een diner met vrienden, fa
Eten & Drinken
Drie heerlijke en feestelijke Paasrecepten
Eten & Drinken
Maart roert zijn staart, ook in de keuken
Heb je ze al gespot? De krokussen die uit de koude grond schieten. En heb je ze al gehoord? De vogel
Eten & Drinken
Jouw rode wijn is te warm, dit is de juiste temperatuur!
Rode wijn: we hebben het allemaal weleens gedronken of misschien zelfs over onze kleding gemorst. Wi
Eten & Drinken
Het nieuwe goud: vanille voor het eerst geteeld in Nederland
De geliefde vanille. Dit zwarte stokje heeft ons vanaf kinds af aan al in de ban. Van mama’s koekj
Eten & Drinken
Teun van de Keuken schreef géén dieetboek
En dat is ook echt de titel van zijn boek. Met het boek 'Dit is geen dieetboek' wil Teun de lezer me
Eten & Drinken
Februari, een maand vol comfortfood
Onze culinair redacteur Bibi Loomans bekijkt samen met London en haar team wat er speelt op culinair
Eten & Drinken
Een culinair januari, Bibi blikt vooruit
Onze culinair redacteur Bibi Loomans bekijkt samen met London en haar team wat er speelt op culinair
Eten & Drinken
7 feestelijke wijnen voor tijdens de jaarwisseling!
Nog even en dan is het zover: we luiden een nieuw jaar in. Tijdens de jaarwisseling kan een lekkere
Eten & Drinken
MAGGI familierecepten van 2021
Afgelopen tijd verzamelden wij bij Koffietijd samen met Maggi verschillende familierecepten. Recepte
Eten & Drinken
Het perfecte kerstdiner
Al vieren we dit jaar de kerst weer met een kleiner groepje, hoeft het niet te betekenen dat we ni
Eten & Drinken
Drie tips om optimaal te genieten van de wijn bij het kerstdiner
De ingrediënten liggen klaar, de recepten zijn uitgezocht en de dranken staan al te koelen. Jouw ke
Eten & Drinken
Wat staat er op het kerstmenu bij familie Holtkamp?
De Familie Holtkamp. Het doet je gelijk denken aan die overheerlijke garnalenkroket, en dat klopt! C
Eten & Drinken
Jamie Oliver ontvangt 2 x het Gouden Boek: 'Dit is fantastisch'
Gisteren had onze Pernille een wel heel spannende afspraak. Want na de uitzending had zij de eer om
Eten & Drinken
Kaki: Wat is het en hoé eet je het?
Kaki zien we sinds een aantal jaar in de supermarkt liggen. Maar wat is het precies, hoe eet je dit
Eten & Drinken
Boekweit, een heel veelzijdig zaadje
Misschien heb je er wel eens pannenkoeken van gegeten of ben je het tegengekomen in je granola. En k
Eten & Drinken
Verras je familie met deze heerlijke kerstrecepten!
Zit jij ook al met de kerst in je hoofd? Alvast ideeën opdoen kan nooit kwaad natuurlijk! Ook de re
Eten & Drinken
Hét Kookboek van het Jaar
Het is weer tijd voor het Kookboek van het Jaar door Food and Friends! Onze culinair redacteur Bibi
Eten & Drinken
Het verhaal achter Nora's familierecept
In samenwerking met MAGGI vroegen wij naar jullie favoriete familierecepten. Daardoor krijgen we ied
Eten & Drinken
3 koffies voor de presentatrices
Barista Ruben Stelma kwam vandaag bij ons in de studio 3 koffietjes maken speciaal voor Pernille, Qu
Eten & Drinken
Bij meesterkok Joris Bijdendijk thuis
We kennen Joris Bijdendijk natuurlijk allemaal als meesterkok van restaurants RIJKS en WILS. Hier ze
Eten & Drinken
Koffietijdtestpanel ging de uitdaging aan, dit is het resultaat!
Onze Koffietijdkijkers houden van koken! Daarom hadden we onlangs een bijzondere uitdaging klaarstaa
Eten & Drinken
Bibi jureert: Kookboek van het Jaar
Onze culinair redacteur Bibi Loomans is dit jaar onderdeel van de 5-koppige vakjury voor de 'Kookboe
Eten & Drinken
Japanse Miso, wat is dat eigenlijk?
Misopasta is een Japanse smaakmaker en wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Ze zeggen dat mis
Eten & Drinken
De spaghettipompoen
De spaghettipompoen is lid van de pompoenfamilie en heeft een gladde gele of groene schil. Je vindt
Eten & Drinken
Gekonfijte Citroen
Gekonfijte, of ingemaakte citroen is een smaakmaker uit Noord-Afrika. Citroenen werden vroeger ingem
Eten & Drinken
Ga eens voor de jackfruit!
Jackfruit duikt ineens overal op als vleesvervanger op menukaarten van hippe restaurants. Maar wat i
Eten & Drinken
Wat is bakbanaan en wat kun je ermee?
De bakbanaan is familie van de gewone banaan en zit vol zetmeel, vitamines en mineralen. De bakbanaa
Proef op de som
Hoe maak je de perfecte gehaktbal?
Houd je ook zo van zo'n heerlijke oudhollandse gehaktbal? Dan komen deze top tips van Bibi Loomans j