Daphne Deckers

Schrijfster
Daphne Deckers gaat een achtdelige podcast serie maken: 'Daphne op Donderdag'. Iedere donderdag gaat zij in gesprek met inspirerende en veelzijdige mensen. Ze praten over hun leven, carrière en veranderingen die zij hebben doorgemaakt. En ze brengt ook een nieuwe columnbundel uit. Over dit alles meer vandaag in de uitzending.

Daphne Deckers kennen wel als Nederlandse actrice, presentarice, model en natuurlijk als schrijfster. Daphne schrijft al 30 jaar lang. Inmiddels heeft Daphne meer dan 20 boeken uitgebracht. Van romans, tot opvoedboeken, kinderboeken en columnbundels. Ze schreef verschillende romans zoals 'Alles is zoals het zou moeten zijn', waar ook een film van is verschenen. Maar ook schreef ze een aantal kinderboeken, zoals 'De verschrikkelijke ijstaart'. Het schrijven begon allemaal bij het schrijven van columns. Daphne schreef columns voor 'Dagblad de Limburger', 'Flair', 'Viva', 'Veronica Magazine' en de laatste 15 jaar voor 'VROUW'. 

Daphne presenteerde verschillende programma's zoals 'Holland's Next Top Model' en 'RTL Boulevard'. Ook verscheen zij in verschillende films en series. En nu komt ze dus ook met een podcast.