Lisa Loïs

Zangeres
Lisa Loïs is terug met een nieuwe single: Hemel & Aarde. Een cover van Edsilia Rombley haar uitvoering. Ze komt het bij ons zingen. Daarnaast praten we over het meest recente nieuws, want ze is zwanger!

Lisa Loïs is een Nederlands zangeres. Zij won in 2009 X Factor. Deze winst werd bekroond met een platencontract en het uitbrengen van haar eerste single: een cover van Hallelujah van Leonard Cohen - wat een megahit werd. Lisa's eerste album, Smoke, kwam uit op 27 november 2009. Smoke debuteerde op #6 in de Album Top 100 en verkocht meer dan 50.000 exemplaren en werd daarmee met Platina onderscheiden.

Ze werkte lang aan de opvolger van haar debuut. Ditmaal schreef ze mee aan de liedjes. Tussen de opnames door trad zij op. Zo was ze enige tijd backing vocalist bij Trijntje Oosterhuis en verzorgde ze het Europese voorprogramma van de Amerikaanse soulzanger Allen Stone.

Het nieuwe album van Lisa verscheen begin mei onder de titel Breaking Away. De nummers 'Silhouette' en 'Crazy' worden als singles uitgegeven. In 2018 zong ze het nummer Goede tijden, slechte tijden wat als titelsong werd gebruikt voor de gelijknamige RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden. Haar variant is sinds de zomer van 2018 elke werkdag als titelsong te horen.

Nu is Lisa terug met een nieuwe topcover: Hemel & Aarde - het origineel is van Edsilia Rombley.

 

Bron foto: Instagram Lisa Loïs