Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Knapperige bloemkoolschijf met harissa en geitenkaas

Ingrediënten
1 grote bloemkool
1 rode ui, in vieren
1 el olijfolie
1 tl zeezout
4 el rozenharissa
125 gr zachte geitenkaas, verkruimeld
30 gr pijnboompitten, grof gehakt
20 gr panko
2 el bladpeterselie, fijngesneden  

Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Trek de bladeren van de bloemkool en leg ze met de rode ui in de braadslee. Voeg de olijfolie toe, een halve theelepel zout en mix door elkaar. Snijd de bloemkool vanaf boven in 4 dikke plakken en wrijf ze in met harissa. Leg de plakken op de bladeren in de braadslee en bestrooi met zout. Druk de geitenkaas op de bloemkoolschijven.
Schep de pijnboompitten, panko en peterselie door elkaar met een snufje zeezout. Strooi  de mix over de bloemkool. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en zet 30-35 minuten in de oven tot de bovenkant mooi goudbruin is en net gaar.

Eet smakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.