Beter slapen met Koffietijd!

Heb jij ook weleens te maken met slapeloze nachten? Kun je wel wat hulp gebruiken om je nachtrust te verbeteren? Of ben je juist benieuwd hoe je nóg lekkerder en gezonder kunt slapen? Dan zit je goed bij Koffietijd! Komende maand is het namelijk de Beter Slapen Maand.

De 'Beter Slapen Maand'

Wakker liggen omdat je maar blijft piekeren, je partner (of misschien jijzelf!) snurkt, je midden in de nacht wakker wordt en naar de wc moet; herkenbaar? Dit en nog veel andere verstoringen kunnen ons een gezonde, kwalitatieve nachtrust van 8 uur in de weg staan. Deze uurtjes hebben we hard nodig, want van goed slapen word je energieker, socialer, gezonder én gelukkiger. Speciaal voor jullie gaan we daarom de komende tijd extra veel aandacht besteden aan dit onderwerp. Dat doen we met praktische tools en handige tips & tricks. En natuurlijk met onze eigen experts.

Van voorbereiden tot wakker worden

Slaapcoach Mark Schadenberg en gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur geven tal van tips vanuit onze Koffietijd-slaapkamer. We beginnen echt bij het begin; wat kun je bijvoorbeeld overdag al doen om je voor te bereiden op een goede nachtrust? En hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je ontspannen in slaap valt en lekker doorslaapt? We gaan met Mark en Hetty door de hele slaapcyclus heen. Daarbij is overigens ook niet onbelangrijk: hoe word je uiteindelijk fris en op tijd weer wakker? Wij gaan samen met je zorgen dat je straks een échte slaapkop bent; en dat is heerlijk! Ben je namelijk lekker uitgeslapen, dan kun je overdag ook alles weer, vol energie, aan.

 

DOE MEE MET DE WINACTIE!
Klik hier en maak kans op een prachtig Koffietijd slaappakket

 

Wie zijn onze experts?

Maar voor wie ze nog niet kennen, wie zijn Mark en Hetty eigenlijk en waarom zijn ze de perfecte match die ons hierbij kunnen helpen! Mark is oud-militair en slaapcoach. Zijn ervaringen als Algemeen Militair Verpleegkundige bij Defensie daagden hem uit tot de studie en praktijk van een bewust en zinvol bestaan; inzichten die hij deelt in zijn boek ‘Van slaapwandeling naar droomleven’. Hetty kennen we natuurlijk als een van onze vaste gezondheidsdeskundigen. Ze heeft een jarenlange achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en een associate degree in seksuologie. Haar missie? “Vrouwen te bekrachtigen en te helpen hun lichaam, uiterlijk én geest een natuurlijke boost te geven.” De perfecte match dus.

Naast alle tips en tricks die ze met ons gaan delen, gaan we de komende tijd ook regelmatig Facebook live sessies doen, waarin jullie Mark en Hetty vragen kunnen stellen over slapen. Verder houden we ook onze vinger aan de pols bij het panel van Koffietijdvrouwen die meedoen met de tips. En Koffietijd zou Koffietijd niet zijn als je ook kans op heel veel mooie slaapprijzen die je bedtijd een heerlijke boost zullen geven. Heb je geen slaapproblemen, maar wil je gewoon nóg optimaler van je nachtrust genieten? Ook dan kun je met al deze tips aan de slag gaan.

Een unieke samenwerking

Deze Beter Slapen Maand doen wij niet alleen. Onze partners voor dit project, Philips en Beter Bed, komen hier voor het eerst samen om ons te helpen échte slaapkoppen te worden. Een mooie stap voor Philips om dichter bij hun ultieme doel te komen: “Mensen helpen hun leven te verbeteren door middel van slaap en nieuwe en innovatieve manieren te vinden om slaapproblemen op te lossen.”

Beter Bed gaat voor “Beter slapen, beter leven. Onze missie is om alles te doen voor een uitgeruste klant. Het doel is om iedereen nog beter te laten slapen én ook weer fit en ontspannen wakker te laten worden.” Zet jij ook die stap naar een betere nachtrust? Doe dan met ons mee!