Over ons

Koffietijd is hét dagelijkse feel good ochtendprogramma van RTL4, gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland.

We ontvangen de leukste gasten en bespreken onderwerpen op het gebied van entertainment, lifestyle, beauty en gezondheid. Chef London Loy staat in de keuken en voorziet ons elke dag van de lekkerste gerechten!

Koffietijd heeft een mooie en nauwe samenwerking met de Goede Doelen Loterijen, die bestaat uit de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. 

Over de Goede Doelen Loterijen 
De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Nationale Goede Doelen Loterijen. Samen met Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen zijn zij de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. Sinds de oprichting hebben zij samen al meer dan 11 miljard euro geschonken aan goede doelen en projecten over de hele wereld. 

Nationale Postcode Loterij Vrienden Loterij

De Nationale Postcode Loterij: voor een betere wereld

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij.

Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van hun lotprijs jaarlijks 104 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,5 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.
De Nationale Postcode Loterij: voor een betere wereld

VriendenLoterij: voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen

De VriendenLoterij viert en steunt wat het leven mooi maakt: bijvoorbeeld de musea en monumenten bij u in de buurt of uw plaatselijke sportvereniging. Dankzij alle deelnemers kunnen wij organisaties steunen die zich inzetten voor het behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.

Dat betekent geld voor molens, monumenten, musea en voor de lokale club en vereniging, dichtbij. Van het restaureren van Hollandse meesters tot de sportvereniging. Bij de VriendenLoterij speelt de deelnemer mee voor dat wat hem/haar raakt.
VriendenLoterij: voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen