Vispakketje voor één

Als we voor onszelf koken steken we daar vaak geen moeite en liefde in. Super zonde, want je verdient iedere avond een lekkere maaltijd! Daarom maakt London vandaag een heerlijk vispakketje voor één!

Voor 1 persoon

Ingrediënten

200 g kabeljauwhaas
½  kleine wortel
250 gram krieltjes
2 tenen knoflook
1 citroen
¼ courgette
1 kleine sjalot
50 g cherry tomaten
1 eetl. blad peterselie
1 eetl. olijfolie
zwarte peper
zeezout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de wortelen en snijd ze in blokjes of dunne reepjes. Pel en hak de knoflook. Spoel de cherry tomaten af en snijd deze door midden. Spoel ook de courgette af en snijd deze in blokjes of dunne reepjes. Snipper de sjalotjes en hak de peterselie fijn.

Spoel de citroen af met heet water. Snijd deze door midden en pers 1 helft uit. De andere helft snijd je in plakjes.

Bak eerst de wortelen 3 minuten in olijfolie. Schep er dan de courgette en sjalotjes bij en bak dit nog 1 minuut. Meng er daarna de cherry tomaten, het citroensap en de peterselie doorheen. 

Kruid de visfilets met peper en zout en leg ze elk op een vel bakpapier. Verdeel er de groenten en plakjes citroen over. Leg de vis en de andere ingrediënten op de papillotten. Vouw de papillotten en doe de papillotten op een bakplaat. Doe de krieltjes op dezelfde bakplaat. Zet dit 20 à 25 minuten in de oven.