Tosti met 4 kazen

Vandaag krijgt Wopke Hoekstra een lekkere tosti met 4 kazen met uiencompote!

Ingrediënten
Camembert
Oude kaas
Emmentaler
Remeker kaas
2 sneden boeren zuurdesembrood

Rode uiencompote
20 g boter
2 rode uien, in kwart ringen
75 ml rode port
20 ml appelazijn
30 g rozijnen
2 theel. appelstroop

Bereiding
Verhit voor de uiencompote de boter in een koekenpan. Voeg de uien toe en fruit dit op matig vuur in 5 minuten iets zacht.

Voeg de port, appelazijn, rozijnen en appelstroop toe en roer door. Laat de uien 15 minuten zachtjes koken tot ze zacht zijn en het vocht ingedikt is. Breng op smaak met zout en peper.

Maak terwijl de uiencompote zachtjes aan het koken is de tosti. Beleg de twee sneden brood met de vier kazen. Leg het onder de grill en wacht totdat de kaas is gesmolten.

Serveer de tosti met de heerlijke uiencompote!