Lente pasta carbonara

Pasta carbonara staat vandaag op het menu in de keuken van London!

Ingrediënten
1 knoflookteen, fijn gesneden
2 handjes verse spinazie
150 g geraspte geitenkaas
2 eieren
peper en zout
rasp van een halve citroen
4 takjes platte peterselie, fijn gesneden
10 stuks pecannoten, geroosterd
350 g spaghetti
2 stengels lente ui
¼ bosje verse bieslook


Bereiding

Kook de spaghetti.

Bak de knoflook met een scheutje olijfolie en de spinazie in een ruime koekenpan ongeveer 2 minuten.

Meng de geitenkaas met de twee eieren in een maatbeker met een beetje peper en zout.

Voeg de saus vervolgens toe aan de gekookte pasta terwijl deze nog heet is.
Voeg dan de citroenrasp, platte peterselie en de pecannoten toe en meng alles door elkaar.

Garneer met fijn wat gesneden lente ui en bieslook.