Recepten

Gele paprika met gehakt uit de Airfryer XXL

Vandaag laat London je zien hoe je deze heerlijke gele paprika met gehakt simpel uit de Airfryer XXL maakt!

Ingrediënten:

Voor 2 personen

  • 2 grote paprika's (geel)
  • 150 gram gehakt half om half
  • 1 rode peper
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel gerookte paprika chilipoeder
  • 1 eetlepel ketjap
  • zwarte peper en zout
  • geraspte oude kaas
  • ¼ bosje bieslook

 

Bereiding:

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd ook de rode peper fijn.


Doe het gehakt in een schaal en meng de kruiden, ketjap, ui, knoflook en rode peper door het gehakt. Halveer de gele paprika’s en verwijder alle zaadjes.


Vul de paprika’s vervolgens met het lichtpittige gehaktmengsel. Nog een beetje geraspte kaas erover en leg de paprika’s dan in het mandje van de Philips Airfryer XXL. Bak de gevulde paprika’s 12 minuten op 180 graden.


Garneer af met wat fijngesneden bieslook. Serveer de gevulde paprika’s met een salademix van veldsla en rucola, tomaat, komkommer en radijs. Breng op smaak met een heerlijke French dressing.

Kookworkshop met London & Patrick

Gemak dient de mens. Lekker en gezond koken, maar wel heel makkelijk als het even kan! Op dinsdagavond 28 september om 19:30 uur gaan Koffietijdkok London en Patrick aan de slag om je in één uur tijd te laten zien dat dit heel goed mogelijk is. Tijdens deze gratis workshop leer je heerlijke en vooral makkelijke recepten bereiden met de Airfryer XXL.