Eten & Drinken

Overnight oats

Ben jij altijd aan het haasten in de vroege ochtend? Dan is dit ontbijtje echt iets voor jou! Maak deze 'overnight oats' de avond van tevoren en pak hem de volgende dag mee voordat je de deur uit racet!

Ingrediënten

voor 2 kleine potjes  

Voor de oats  

  • 40 g havervlokken 
  • 1 el chiazaad 
  • 145 ml geiten melk 
  • 3 el activia yoghurt 
  • 2 tl honing, bloem 
  • 3 tl 100% pindakaas 
  • 1/2 tl kaneel, naar smaak  

Voor de topping  

  • 1/2 banaan 
  • Handvol blauwe bessen/frambozen en bramen 
  • 1/2 el pompoenpitten 
  • 1/2 el zonnebloempitten 
  • Aardbeien 
  • Munt  

Optioneel

Lepeltje 100% pindakaas

Bereiding

Doe alle ingrediënten voor de oats in een glas die je kunt afsluiten. Sluit goed af en schud krachtig tot alles goed gemixt is. Laat een nacht in de koelkast staan.  

Roer de oats de volgende ochtend goed door en doe in een je favoriete kom. Snijd de banaan in plakjes.  

Werk de oats af met alle toppings. Een aanrader is om de aarbeien en munt samen te combineren en de banaan met blauwe bessen!

Eet smakelijk!