Wraps met oesterzwammen, salsa en avocadocrème

Vandaag maakt London comfort food voor de vrijdagavond: wraps! Deze variant is helemaal vegetarisch, want voor de vulling gebruikt hij oesterzwammen. Zo lekker, daar kun je gewoon niet van afblijven!

Ingrediënten

voor 4 personen

  • 550 gram oesterzwammen, schoongeveegd
  • 3 el barbecuesaus
  • 1 el cajunkruiden
  • 3 el zonnebloemolie
  • 4 tomaten, in blokjes
  • 5 takjes koriander, fijngehakt
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 tortilla's, medium
  • 3 el avocado, fijn geprakt
  • 200 gram crème fraîche
  • 130 gram feta, verbrokkeld (optioneel)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Trek de oesterzwammen uit elkaar in dunne reepjes. Meng de barbecuesaus met de cajunkruiden en schep de oesterzwammen erdoor.

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en roerbak hierin de oesterzwammen op een hoge stand in circa 10 minuten, totdat ze mooi goudbruin en licht knapperig van buiten zijn.

Meng intussen de tomaat, koriander en azijn. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm de tortillawraps kort in de oven.

Beleg de wraps met de oesterzwammen, avocadocrème, tomatensalsa, crème fraîche en eventueel feta. Serveer ze meteen, dan zijn ze het allerlekkerst!

Meer lekkere recepten