Klop de eieren los en voeg hier de melk en afgekoelde koffie aan toe. Meng goed door elkaar.
Verwarm een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur. Dompel de brioche even onder in het ei-koffiemengsel en zorg dat de hele brioche bedekt is met het mengsel. Voeg, zodra de boter begint te bruisen, de brioche toe aan de pan en bak aan beiden kanten goudbruin en knapperig. Doe een eetlepel suiker op de brioche en laat de brioche aan de kant met suiker nog heel even bakken tot het gaat karamelliseren.
Verdeel de brioche op een bord met een eetlepel mascarpone en maak af met een eetlepel cacao die je zeeft boven de brioche. Lekker als brunch met een heerlijke kop warme koffie.
Om meer smaak toe te voegen aan dit recept heeft Bibi een lekkere kop koffie toegevoegd, dat maakt het helemaal af. Voor een volle en rijke smaak is gekozen voor de SENSEO® Gold van 100% arabica bonen. Ga je liever voor een nog intensere smaak? Dan kan je ook kiezen voor de SENSEO® Gold Intense. De Gold range is de premium range van SENSEO®. Heerlijk voor een genietmomentje op elk moment van de dag.
Deze koffie is gezet met de SENSEO® Original Plus. Dit is toch wel het meest iconische apparaat, dat we allemaal kennen, maar dan in een nieuw jasje! Je kan voor een lungo of een sterkere variant kiezen door de eenvoudige Intensity Select knop. Dus voor ieder wat wils!