Keukengerei
Verwarm de oven voor op 160 graden celsius en leg vervolgens de wraps in aluminiumfolie in en leg deze in de oven voor ongeveer 7 á 10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de chilipoeder, rode ui en teentjes knoflook 1-2 minuten. Voeg daarna de courgette, tomaatjes en paprika toe en bak dit 5 minuten mee op middelhoog vuur.
Voeg de blokjes tofu, de kikkererwten, 100 ml water, de sojasaus en het bouillonblokje erbij en laat ca. 10 minuten zachtjes koken, tot het vocht verdampt is. Roer af en toe door en breng op smaak met een snufje peper en zout.
Voor de saus meng je de yoghurt met de tahin, breng dit eventueel op smaak met wat peper en zout.
Haal de wraps uit de oven en leg in het midden wat spinazie en de groente-tofuvulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de wrap op. Serveer de wraps met de yoghurt-tahin dressing en garneer met de verse peterselie.
Wil jij net als Saskia wat kilo's kwijtraken? Dat kan! Ga dan snel naar de NewFysic website en gebruik de Koffietijd kortingscode.