Voor 4 personen
Trek de oesterzwammen in reepjes en verhit ondertussen een scheut olie in de pan op hoog vuur en bak meteen de eerste reepjes. Probeer in delen te bakken en niet met zoveel tegelijkertijd in een pan. Op deze manier worden alle oesterzwammen mooi rondom bruin. Bak dus in ladingen en voeg tot slot alle gebakken oesterzwammen samen in de pan.
Maak ondertussen de paprika-salsa door paprika, tomaat en jalapeños in fijne blokjes te snijden en door elkaar te mengen.
Als de oesterzwammen goudbruin zijn gebakken er uitzien is het tijd om de Fajita kruidenmix toe te voegen. Roer dit lekker door de oesterzwammen heen en voeg eventueel een scheutje water toe. Laat het nog even op middelmatig vuur doorbakken.
Bak tot slot de kleine tortilla's in een hete en droge koekenpan, zonder olie. Laat goudbruin worden aan beide kanten op hoog vuur.
Vul je soft taco's vervolgens met een laagje Maza limoen voor het extra frisje. Voeg daarop een beetje gemengde sla, de pulled oesterzwammen en eindig met paprika-salsa.