Eten & Drinken

Bananenmuffins

Vandaag kunnen de fanatieke sporters wel wat lekkers gebruiken! London en Bibi maakten daarom een post workout lunch voor de dames, waaronder heerlijke bananenmuffins! Dat wordt smullen!

Ingrediënten

Bananenmuffins

  • 4 rijpe bananen
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 2 el honing
  • 50 gr amandelmeel
  • 100 gr kokosrasp
  • 2 el chiazaad
  • 1 el bakpoeder
  • Mespunt kaneelpoeder
  • Handje ongezouten amandelen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Prak de bananen fijn in een kom en meng er de eieren, kokosolie en honing door.

Meng de rest van de ingrediënten, behalve de amandelen, in een tweede kom.

Roer dan de droge en natte ingrediënten door elkaar tot een mooi glad beslag.

Smeer de muffinvormpjes in met een beetje kokosolie en vul ze met het beslag. Zorg dat je ze niet te vol maakt. Hak de amandelen fijn en top de muffins ermee af.

Bak 15 tot 18 minuten tot ze een goudbruine kleur hebben. Check met een satéprikker of de muffins gaar zijn, dat zijn ze als de prikker schoon uit de muffin komt.