Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Feestmaand
Geitenkaasballetjes met rogge-lavash crackers
London maakt geitenkaasballetjes met rogge-lavash crackers om het jaar feestelijk af te sluiten!
Feestmaand
Oliebollen
Caspar maakt vandaag zijn heerlijk oliebollen, zodat je straks helemaal klaar bent voor de oudejaarsborrel!
Feestmaand
Kaasfondue met focaccia
Feestmaand
Urap urap van restjes groenten
Urap urap is gestoomde of gebakken kokosrasp met smaakmakers als trassi en knoflook – pep voor je groenten. De variant die Hugo hier met gebakken uien maakt, is een vrije interpretatie van Vanja van der Leeden uit haar kookboek 'Indorock'.
Feestmaand
Lychee-Gin Cocktail
Feestmaand
Zalm in bananenblad
Feestmaand
Parmezaankoekjes met venkel en citroentijm
Feestmaand
Mince pies
Een klassieker, gemaakt met rijke korstdeeg en warm gegeten. Het is zo'n beetje de perfecte gehakttaart.
Feestmaand
Roodlofsalade
Feestmaand
Vareniki
Feestmaand
Brabantse worstenbroodjes van Hugo’s moeder
Feestmaand
Garnalencocktail van Patrick’s moeder
Feestmaand
Pavlova taart
Feestmaand
Bloedsinaasappel-meringuetaart
Feestmaand
Last minute culi kerstcadeaus
Feestmaand
Kerst pasteibakjes met kip, pastinaak en aardpeer
Feestmaand
Artisjokpizza
Feestmaand
Homemade kerststol
Feestmaand
Hele zalmzijde met venkel, citroen & waterkers-misomayo
Vandaag maakt Hugo een feestelijk recept uit het Home Sweet Home Xmas boek van Yvette van boven. Schuif maar aan!
Feestmaand
Witlof in romescosaus met geroosterde hazelnoten
Bekijk meer
Meer bekijken
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.