Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Red Velvet Latte
Een speciale latte voor moederdag

Ingrediënten
Voor de siroop:
1 liter bietensap
200 gram suiker 
vanille extract of 1/2 vanille stokje  

Voor de Latte:
30 ml red velvet siroop
265 ml melkschuim
30 ml espresso   

Versiering mogelijk: Eetbare bloemen of gevriesdroogde framboos/aardbeien.  

Bereiding
Doe de bietensap in een grote pan, voeg hier de suiker en het vanillemerk aan toe en breng dit aan de kook. Als de siroop eventjes heeft gekookt, laat je het goed afkoelen en bewaar je het in een afgesloten schenkfles.
Schenk dan een klein laagje siroop in een glas.
Klop het melkschuim op en schenk dit voorzichtig in het glas langs en tot net onder de rand. Daarna gaat de espresso erover. Doe dit in kleine rondjes, zo ontstaan er mooie laagjes in het glas.
Dan kun je de Latte versieren met bijvoorbeeld eetbare bloemen of gevriesdroogd fruit. Tip: serveer met een lekker stukje Lonka!

Fijne moederdag!

 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.