Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Tartaar van wortel met geroosterde komkommer van Klaas
met pinda en een dressing van sushi azijn en ketjap.

Ingrediënten 
2 komkommers 
10 wortels 
10 stengels koriander 
1 citroen 
Sesamolie 
Sushi azijn 
Ketjap 
100 gram pinda’s 
Daikon cress   

Bereiding 
Snijd de wortels heel klein, Blancheer de winterpeen kort en koel terug in ijswaterBreng op smaak met koriander, olijfolie, citroen sap en zout en peper. Snijd 30 komkommerschijven van ongeveer 2 centimeter dik, en rooster deze kort in een grillpanRooster de pinda’s goud bruin in een koekenpan. 
Meng in een bakje 1 dl sushi azijn, 0,5 dl ketjap en 0,5 dl sesamolie en breng op smaak met zout en peper.

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.