Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Warme chocolademelk met karamel zeezout en cayennepeper

Ingrediënten
200 ml volle melk
35 gram chocolade 70% cacao
1 stuk Soft Lonka Caramel & Seasalt
Theelepel cacao
Snufje zout
Snufje kaneel
Snufje cayennepeper
Opgeklopte slagroom

Bereiding
 Smelt de Soft Lonka Caramel & Seasalt in een pannetje, samen 200 ml melk. Voeg daar wat zout, kaneel, cayennepeper en cacao aan toe. Smelt de stukken chocolade door de warme melk totdat deze goed is opgelost. Giet alles in een grote mok. Roer goed door, doe er wat slagroom op en genieten maar!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.